Izobraževanje

Projektno vodenje ni čarobna paličica. Lotiti se ga moramo zavestno in se ga učiti. Žal pogosto tudi na napakah. Pri učenju vam lahko pomagamo. Na srečo projektno vodenje temelji na osnovnih pravilih, ki jih lahko vsi razumemo in jih pogosto nezavedno uporabljamo v vsakdanjem življenju. Zraven tehnološkega znanja in razumevanja procesov potrebujemo še določeno mero discipline in veliko volje do komuniciranja.
Osnovno izobraževanje je namenjeno projektnim vodjem, ki že imajo izkušnje s projektnim delom in bi ga radi izboljšali, pa tudi skupinam, ki se projektnega dela komaj lotevajo in bi to radi že prvič naredili kar najbolje.

Delavnice projektnega vodenja

Bistveni del poslovnih ciljev, še posebej v intelektualni industriji, pokrivamo s projekti. Kaj je pravzaprav sploh projekt? Kako ga zastavimo, vodimo, nadziramo? Na kakšen način najbolj smiselno in učinkovito uresničujemo cilje svojih projektov?

Vse to so vprašanja, ki si jih prej ali slej zastavi vsak razmišljujoč in motiviran vodja.

Odgovore nanje nudimo v delavnici projektnega vodenja, kjer na realnih primerih ugotavljamo, da pravzaprav večino principov projektnega vodenja že poznamo in so nam blizu, le dovolj disciplinirano in univerzalno jih ne uporabljamo.

Delavnice organiziramo za skupine do 15 udeležencev v obsegu, za katerega se dogovorimo glede na vaše potrebe in cilje.

V primeru, da vas zanimajo podrobnosti o delavnici projektnega vodenja, se obrnite na našo informacijsko pisarno: info@prava-poteza.si