O Zavodu Prava poteza

Vam je naslednja situacija znana? Vodja skupine raziskovalcev ali manjšega podjetja modruje, da se bodo zdaj lotili dela po principih projektnega vodenja. Tako bo delo samo od sebe steklo bolje. Vsa skupina bo šla na tečaj ali delavnico, naučili se bodo projektnega dela in prihodnost bo svetla ter uspešna. Pa je temu res tako? Nikakor ne!
Takšne in podobne zgodbe so me po letih vodenja projektov in intenzivnega ukvarjanja z vsemi vidiki projektnega dela pripeljali do tega, da sem ustanovila Zavod Prava poteza.

Res je, da predstavlja pravo potezo za doseganje ciljev strukturirano in premišljeno strokovno delo, a je tudi res, da se moramo kar naprej učiti in se izpopolnjevati.
V Zavodu vodimo projekte, pomagamo in svetujemo pri izvedbi projektov, postavitvi projektnih pisarn. Sodelujemo ali vodimo prijave in izvedbe projektov po razpisih ter pripravljamo tečaje, povezane z uspešnim vodenjem projektov. Kar najbolje poskušamo širiti znanje in z veseljem priznamo, da se z vsakim izzivom, z vsakim projektom tudi sami sodelavci mnogo naučimo.

Želim vam, da bi v svojem poklicnem življenju potegnili kar največ pravih potez in da bi pri tem sodelovali,

Tanja Kocjan Stjepanovič,
direktorica

PRAVA POTEZA MARIBOR • 02 2310 610 • 041 380 585 • info@prava-poteza.si

PRAVA POTEZA MARIBOR - 2019