Varovanje zasebnosti

Prava poteza Maribor kot upravljavec osebnih podatkov z osebnimi podatki uporabnikov ravna odgovorno in skrbno, v skladu s sprejeto Splošno uredbo o varovanju osebnih podatkov (GDPR) ter drugimi predpisi s tega področja. Obdeluje jih za namene izvajanje aktivnosti na zahtevo uporabnika (priprava informacij, ponudb, ipd.) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti upravljavca ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje, vključno z obdelavo osebnih podatkov družbam, ki so z upravljavcem povezane.

Osebne podatke uporabnikov, kateri upravljavcu Prava poteza Maribor in z njim povezanim družbam podajo izrecno privolitev za obdelavo osebnih podatkov, ki jih upravljavec pridobi v okviru zakonitega opravljanja dejavnosti, pa Prava poteza Maribor in z njim povezane družbe obdeluje tudi za namene obveščanja o osebno prilagojenih ponudbah, v skladu s Pogoji varstva osebnih podatkov Prava poteza Maribor (dostopno na sedežu in v vseh poslovnih enotah upravljavca ter na spletni strani www.prava-poteza.si), vse do uporabnikovega preklica privolitve obdelave za v tem odstavku navedene namene. Uporabnik lahko privolitev kadarkoli spremeni/prekliče tako, da to sporoči pisno na sedež upravljavca: Prava poteza Maribor, Ulica Vita Kraigherja 5, p.p. 1597, 2000 Maribor ali na elektronski naslov: info@prava-poteza.si.

Avtorske pravice

Vse informacije in slike, objavljene na spletnem mestu (besedila, fotografije (razen fotografij Shutterstock), risbe, zemljevidi in načrti, aplikacije), so last podjetja Prava poteza Maribor in so predmet zaščite avtorskih pravic. Vsaka reprodukcija (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora jasno navajati Prava poteza Maribor kot vir.